Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία Κώστας Γεωργίου Α.Ε. διαθέτει πιστοποιητικά διασφάλισης ποιότητας και καταλληλότητας για επαφή με τα τρόφιμα, όπως:
ISO 9001:2008 & HACCP 22000:2005
 

Υπογραφή…

Στην τεχνογνωσία

  H εταιρία Γεωργίου, με τεχνογνωσία πάνω από 40 χρόνια στην παραγωγή και εμπορία πλαστικής και χάρτινης τσάντας, κατέκτησε αναγνωρισμένη θέση στην αγορά χάρη στη δυνατότητα της να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών αναγκών. Σήμερα το όνομα Γεωργίου αποτελεί υπογραφή εμπιστοσύνης για τους πελάτες της.

Στην ευελιξία

M εγάλη παραγωγική μονάδα… και για μικρές παραγγελίες. Η πολυετής πείρα και η σύγχρονη παραγωγική μονάδα δίνουν την δυνατότητα στην εταιρία Γεωργίου να ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές προτάσεις και παράλληλα να διαχειρίζεται με ευελιξία τις απαιτήσεις και μικρότερων επαγγελματιών.

Στην ποικιλία

Π ροσφέροντας μια τεράστια γκάμα σε πρωτογενή υλικά, χρώματα και σχέδια και εφαρμόζοντας τεχνικές εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών, η εταιρία Γεωργίου καλύπτει με επιτυχία όλους τους κλάδους των επαγγελματιών.

Στην συνέπεια

Ο  σεβασμός και η ικανοποίηση των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης είναι στοιχεία που συμβάλλουν ώστε η εταιρία Γεωργίου να κερδίζει την συνεχή αναγνώριση και εμπιστοσύνη των πελατών της. Το όνομα Γεωργίου αποτελεί υπογραφή ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ στο χώρο της πλαστικής και χάρτινης τσάντας.